Vijesti

PES 2020 izgleda brutalno dobro, ovo su najbolji golovi dosad

FIFA-u PES neće srušiti ni za 10 godina, jer Electronic Arts je od FIFA-e napravio genijalnu marketinšku mašineriju, koja će, neovisno o kvaliteti igre, prodati svake godine preko 20 milijuna primjeraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to su zaslužne licence, odlični modeovi i bolja online infrastruktura, ali da ne bude nesporazuma, gameplay nije loš, ali PES je u aktualnim futačima na tom polju bolji. To je svakako subjektivno mišljenje i ovisno je o mnogo različitih faktora, međutim, naš Filip je to zaključio u svojim recenzijama.

Još nismo vidjeli gameplay FIFA-e 2020, međutim, na E3 smo vidjeli PES-ov i izgleda fantastično. Bolji od prethodnog na gotovo svim poljima i izgleda da bi ove godine PES na tom polju mogao napraviti značajan odmak. AI obrambenih igrača značajno je bolji, fizika lopte je još realnija, Messijevi driblinzi su konačno “messijevski”… Cijela igra zaista izgleda bolje.

https://www.youtube.com/watch?v=M1TTkRnh_aM

S E3-a se streamalo poprilično PES-a 2020 i jedan korisnik na Youtubeu izdvojio je neke od najatraktivnijih golova. Ima tu svega, lobova, guranja kroz noge, golova iz slobodnih udaraca, eurogolova s 25 metara. Dovoljno da možda steknete nekakav dojam o novom PES-u. I da, Batistuta je brutalan. PES 2020 izlazi 10. 9., a više o “kralju” pročitajte ovdje.

Cijelu utakmicu na primjeru Francuske i Arsenala (koji je ponovno u potpunosti licenciran) pogledajte ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=OkW1VregYpI

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano