Vijesti

Pogledajte fantastičnu preobrazbu Ellie – od uplašene djevojčice iz The Last of Us-a do žene koja je spremna ubiti sve u nastavku

Dovoljna je jedna jedina minuta fantastično editiranog trailera koji je izbacio PlayStation kako biste shvatili, iako možda niste igrali nikada igru, koliko se Ellie kao lik promijenila, i koliko je dodatno propatila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njenom licu možete vidjeti apsolutno sve, a jasno da se ovim trailerom ukazuje koliko će The Last of Us Part II biti još ozbiljnija i mučnija igra za igranje. Osobno nisam htio gledati sve previewove koji su izašli prije par dana, ali sam čitao dojmove i većina medija ističe – The Last of Us Part II je puno napetija, stresnija i pametnija igra od prethodne.

AI je doveden na sasvim novu razinu, a čitavo vrijeme igra je jako, jako napeta. Ellie je sasvim drugačiji lik od Joela. Puno je agilnija, ali krhkija i borba u igri ima sasvim novu dimenziju.

Ne zaboravite, The Last of Us Remastered možete besplatno skinuti ovaj mjesec kao dio PlayStation Plus ponude. Ne znamo ima li itko da nije odigrao ovo čudo od igre, pa ako niste, napravite si uslugu i odigrajte The Last of Us.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano