Vijesti

Pogledajte kako izgleda Spec Ops, veliki kooperativni mode za CoD: Modern Warfare

Special Ops mode za novi Call of Duty: Modern Warfare praktički je igra u igri. Kroz različite misije i na različitim velikim mapama ćemo se koooperativno do 4 suigrača suočavati s AI neprijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Misijama možemo pristupiti na više različitih načina, protivnicima s više različitih strana, dok će se istovremeno umjetna inteligencija neprijatelja prilagođavati našoj taktici i odlukama.

Mape u Operacijama će biti ogromne, pa će nam različita vozila dobro poslužiti.

Na početku će biti dostupne 4 operacije (s vremenom će bestplatno stići još pokoja), a zahvaljujući prilagodbi umjetne inteligencije protivnika i bodovanju uspješnosti misija, iz Activisiona tvrde kako ćemo im se često vračati i isprobavati nove pristupe. Misije su različite od operacija, a predstavljati će nešto fokusiranije iskustvo.

Misije i operacije će biti dostupne na svim platformama, dok će survival pod-mode biti dostupan godinu dana ekskluzivno na PS4. Radi se o klasičnom survival modeu u kojem ćemo se braniti od valova hordi neprijatelja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano