Vijesti

Kotaku potvrdio – BioWare je počeo rad na novom Mass Effectu!

Nije kraj radnog tjedna jer radim(o) i sutra, ali za kraj tjedna stigla je, nadamo se, fantastična vijest. Kotaku je potvrdio kako BioWare radi na novom Mass Effectu. Na igri radi BioWare Edmonton, a voditelj čitavog projekta je Michael Gamble koji je veteran studija i čovjek koji je radio na Mass Effect trilogiji, Andromedi i Anthemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da se posljednje dvije igre neće ponoviti jer obožavamo Mass Effect i nadamo se da će iduća igra vratiti serijal na stare staze. Michael Gamble je još prije nekoliko mjeseci napustio Anthem kojeg je pokušao spasiti i prebačen je na novi projekat.

Sad znamo konačno i na koji. Igra je još u ranoj produkciji i dolazi na next-gen konzole i PC. Kada? Ne znamo, ali vjerujemo da EA neće požurivati BioWare ako ne želi da mu se ponovno dogodi Andromeda i Anthem.

Inače, Jason Schreier urednik Kotakua je također potvrdio kako Anthem nije mrtav, već će igra doživjeti ogroman svojevrsni reboot.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano