Vijesti

Prikazan je novi Call of Duty: Modern Warfare i 2vs2 mode; izgleda iznenađujuće zabavno

Dosad sve što smo uspjeli saznati od Activisiona i Infinity Warda o novom Modern Warfareu doticalo se priče, a sad smo dobili prvi prikaz multiplayera – i to odmah gameplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inifnity Ward je ovom prilikom prikupio nekoliko Twitch influencera koji su se glupirali u novom Gunfight modeu. Ako zanemarimo prilično iritantne igrače/streamere, radi se o poprilično zabavnom i brzom modeu.

Prije nego što se osvrnemo na gameplay, primijetiti ćemo kako se ekipa nije šalila kad je pričala o unaprijeđenom engineu i grafici. Sve izgleda puno bolje nego prošle igre, a najveća pohvala ide kretnjama i animacijama za koje se na prvu primijeti da nisu reciklirane. Zaista vruće na Battlefield, što je najveći kompliment koji možemo dati po pitanju grafičkog aspekta. Dok se Modern Warfare, koliko možemo zaključiti kao gledatelji, i dalje igra kao Call of Duty.

Na iznimno malim mapama suprastavljaju se dva tima po dva igrača kroz runde od 40 sekunda, i kako učitavanja između istih gotovo pa nema, sve to izgleda kao nešto što bismo igrali s ekipom. Ako unutar 40 sekunda ne ubijete protivniče igrače, na sredini mape se stvara zastava i pobjednik je onaj koji je prvi “podigne”.

Watch WORLD PREMIERE COD MW GUNFIGHT STREAM! (Full MP UNIVERSE Reveal on 8/1) #COD_Partner from LEGIQN on www.twitch.tv

Dakle, runde se igraju jako brzo i najbolje od svega je što nema zezancije s opremom, killstreakovima i ostalim. Svaka runda donosi drugačiju opremu od pretthodne za sve igrače. Na kraju se sve svodi na brzinu i skill.

Ostale multiplayer modeove Activision i Inifity Ward će prikazati 1. 8.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano