Vijesti

Puška koja ispucava puške? Rocket launcher koji ispucava hamburgere? Sve to ima zemlja ta, mojaaaa Pandoraa!

Možda ima i Bosna i Hercegovina, ali nismo sigurni. Zapravo, nismo sigurni da iti jedna druga igra ima tako bolesno zabavno igralište za igrača kao što je Pandora u Borderlandsu 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je izašla hrpa novog gameplaya iz nadolazećeg Borderlandsa 3 jer je Gearbox pozvao novinare diljem svijeta i dao im da igraju nekih 6-7 sati igru. Nas logično nisu zvali jer smo još uvijek mrlja na gaming karti, ali se nadamo da će se to za 230 godina promijeniti.

Borderlands 3 je Borderlands i to je dobra vijest

Ako ste djelomično bacili pogled na bilo koji Borderlands 3 trailer, onda ćete pomisliti da je to ista igra kao što su Borderlands i Borderlands 2 bili. I nećete puno pogriješiti, ali u ovom slučaju to nije niti malo loše.

Jedino što nam se Borderlands 3 čini još zabavnijom igrom jer neprijatelji su definitivno luđi nego ranije, a ako ste mislili da to nije moguće – humor je isto bolji.

https://www.youtube.com/watch?v=CPBCK50enU4

Oružja ima preko milijardu i stvarno se čine zabavna. Jako zabavna. Posebno je to sad naglašeno jer dosta oružja ima alternativni mode pucanja i stvarno je zabavno.

IGN (USA) je naravno bio među pozvanim medijima, pa će vam ubaciti njihov video, a koji priča o 5 ludih oružja koja su oni pronašli. Grenade launcher koji puca hamburgere? Da. Oružje koje ispucava hrpu drugog oružja? Da.

Što tek reći za oružje koje se zove Butt Plug? Dakle, kad neprijatelje ubodete u guzu svaki udarac je smrtonosan! Uostalom, pogledajte.

Inače, Gearbox je istaknuo da ako imate HDR televizor da će Borderlands 3 biti igra koju ćete htjeti pokazati prijateljima jer boje su navodno nevjerojatne. Nadam se da ćemo se uvjeriti i sami jer Borderlands 3 izlazi već 12. rujna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano