Vijesti

Rockstar ne radi samo na GTA VI

Toliko je informacija dosad izašlo od provjerenih i malo manje provjerenih izvora da je gotovo sigurno kako Rockstar već neko vrijeme aktivno radi na GTA VI. Informacije dolaze iz sličnih izvora kao što su svojevremeno stizale i za Red Dead Redemption 2, a možete ih provjeriti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IGRA: Grand Theft Auto VI (GTA VI)

Dok Rockstar očito radi na GTA igri inspiriranoj Narcos serijom, stižu informacije kako to nije jedini novi projekt u razvoju. Javio se dizajner i animator Angith Jayarajan koji je radio za Rockstar u Indiji, pa je u svojem portofoliu na Instagramu napisao:

Radio sam na Red Dead Redemptionu i nekoliko drugih igara koje ne smijem imenovati.

Iako je bilo naznaka kako je Bully 2 u razvoju, sa svih strana ovih dana stižu informacije kako je razvoj te igre prekinut nakon nekih 2 godine pretprodukcije na kojoj je radio jedan uži tim ljudi.

Sjeća li se još netko najavljene PS3 ekskluzive Agent koja nikad nije izašla? Rockstar je nedavno produžio domenu za tu igru. Tu su još i novi Max Payne, Manhunt, a moguć je i kompletno novi IP.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano