Vijesti

Šef PlayStationa iskreno priznao da se tek sad pretplatio na PS Now; bio mu je preskup

Jedno od najpopularnijih lica Sonyja i predsjednik World Wide Studiosa Shuhei Yoshida često se na društvenim mrežama ističe kao “jedan od nas”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako ga se često može vidjeti da zaljubljenički komentira igre, često čak i igre od konkurenata, a ponekad čak i streama. To je nešto što je drugim direktorima i predsjednicima nepojmljivo. Biznis ne ostavlja mjesta za užitak. Yoshida je jedan od rijetkih…

Shuhei takav kakav jest, iskren i simpatičan, s osobnog Twitter profila je komentirao pojeftinjenje PlayStation Now usluge.

Naime, iako PlayStation Now kao usluga postoji već godinama, Yoshida se osobno pretplatio tek sad. Kako brutalno iskreno kaže – dosad mu je bio preskup. To kaže osoba koja godišnje zaradi šestoroznamenkastu cifru u dolarima.

Ako niste u toku, pretplatnička usluga PlayStation Now snižena je s 20 na 10 dolara, te za tu cijenu nudi igranje stotine PS3 i PS4 igara. Na PS4 možete preuzeti PS4 igre na svoje konzole i pokrenuti ih direktno, dok se PS3 igre streamaju u prilično dobroj kvaliteti. Na PC-u igre s obje platforme streamate, što znači da vam ne treba nikakvo posebno jako računalo.

Budućnost definitivno leži u ovom formatu. To je shvatio i gamer starog kova i šef PlayStationa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano