Vijesti

Šef Rockstara tvrdi da PS5/Xbox Scarlett donose fotorealističnu grafiku

Tko smo mi onda da propitkujemo istinitost ovih tvrdnji? Jer Take-Two CEO Strauss Zelnick i njegova Take-Two/2K/Rockstar ekipa imaju već kod sebe razvojne jedinice ili protipe PS5/Xbox Scarlett konzola. Naravno da to neće potvrditi, ali znamo svi da imaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo gospodin Strauss tvrdi da će iduća generacija konzola donijeti veliki odmak u svakom smislu. Pazite, ovo tvrdi CEO jedne od najveće gaming kompanije na svijetu koja radi i izdaje Rockstarove igre. Znate da su Take-Two i Rockstar “dva srca bratska” ili kako se to već kaže.

Imamo novu generaciju konzola koja stiže i koja će nam dopustiti da napravimo stvari koje ranije nismo mogli niti zamisliti u kreativnom smislu, što je jako uzbudljivo.

Strauss Zelnick

Ali, kao što sam rekao ranije – s idućom generacijom doći ćemo do točke kad se neće moći razlikovati igra od stvarnog svijeta!

Strauss Zelnick

Dakle, čovjek kaže da ćemo dobiti fotorealističnu grafiku. Je li to stvarno moguće? Ne znamo. No, s druge strane kad takve riječi izgovori zaista jedan od čelnih ljudi industrije, zvuči odlično, zar ne? Zašto bi čovjek hajpao iduću generaciju, ako za to nema temelja? Možda da nam opet proda RDR 2 Remake na PS5? Ako će igra izgledati tako brutalno, pa prodat će nam je opet kao što nam je prodao GTA V nekoliko puta.

Zamislite si samo fotorealistični GTA ili Red Dead Redemption 2?!

Naravno, ne treba padati u euforiju jer stariji među vama sjećaju se najava PS2 konzole. Sjećam se kao da je to bilo jučer, kako je sam Sony govorio da će PS2 u potpunosti eliminirati loading ekrane i da ćemo vidjeti fotorealističnu grafiku.

PS2 je izašao 2000. godine. Hoće li dva desetljeća kasnije u jednom trenutku PS5 zaista donijeti obećani fotorealizam? Sumnjamo, ali se veselimo i jedva čekamo iduću generaciju. Zapamtite da nije uvijek sve u grafici. Nešto je i u fizici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano