Vijesti

Sony je najavio Convallariu, online pucačinu za PS4

Upravo je završila Sonyjeva velika prezentacija na kineskom Chinajoy sajmu. Bilo je jako teško doći do bilo kakve informacije sa sajma, jer su prijenosi bili na kineskim zatvorenim stranicama koje su nama čudne, pa će trebati neko vrijeme dok većina informacija ne do đe do nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljena je nekolicina igara rađenih specifično za kinesko tržište od kojih je nama većina nezanimljiva. Ali jedna se istaknula. Radi se o pretežito PvE (biti će i PvP elemenata, ali nema info) pucačini Convallaria na kojoj radi Loong Force studio, kojeg je Sony otvorio u Šangaju, a za kojeu smo dobili gameplay trailer.

Mješavina Destinya i Anthema

S do 10 drugih igrača ćemo se u otvorenom svijetu boriti protiv većinski nadmočnijih golemih čudovišta, a gameplay izgleda poprilično šaroliko, uglađeno i zabavno. Vidimo tu i nekakve gameplay mehanike koje bismo najlakše opisali kao mješavinu Anthema i Destinyja.

Convallaria će biti PlayStation 4 ekskluziva, a vjerujemo kako ćemo više informacija o igri i datumu izlaska dobiti tokom dana, kad informacije probiju svoj put do zapada.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano