Vijesti

Sony je praktički potvrdio PS5 Pro model; PS5 će trajati 6-7 godina

Gotovo je sigurno kako će iduće godine za razliku od Microsofta, Sony ponuditi na launchu jedan model PlayStationa 5. Isto tako je gotovo sigurno da će Sony ponuditi nakon određenog perioda PlayStation 5 Pro konzolu. Potvrdio je to zapravo gospodin Masayasu Ito (izvršni direktor razvoja proizvoda u Sonyju) koji je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

We should be able to change the hardware itself and try to incorporate advancements in technology later!

Jasno je da se ovo odnosi na PlayStation 5 Pro. Prema njegovim riječima, PlayStation 4 Pro je poslužio kao test za tu ideju osvježavanja hardvera, a taj test se pokazao vrlo uspješnim.

Znamo da mnogi od vas nisu preveliki fanovi ovakvog modela izlaska konzola jer se onda pomalo gubi smisao svega, ali s druge strane, mnogi igrači uvijek žele što jače konzole.

PS5 će trajati 6-7 godina…

Dakle, životni ciklus PlayStationa 5 i općenito next-gen konzola neće se puno mijenjati. Gospodin Ito očekuje da će PS5 potrajati sve do 2027. godine. Upravo zbog PlayStation 5 Pro konzole koja bi mogla izaći negdje na polovici next-gen ciklusa.

Mi se samo nadamo da će PlayStation 5 Pro predstaviti značajniju nadogradnju u odnosu na originalni PS5. Znamo svi da iako jači, PS4 Pro i ne predstavlja veliki skok u odnosu na stari PS4. Tu je puno bolju stvar odradio Microsoft s Xbox One X konzolom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano