Vijesti

Sony želi prije PS5 kupiti još nekoliko studija, a sretni dobitnici su…?

Sony je danas u izvještaju za dioničare potvrdio kako prije izlaska i dolaska PlayStation 5 konzole, u svoje vlasništvo iliti okrilje, želi ubaciti još više first-party studija koji će raditi PlayStation (5) igre!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation već sad posjeduje neke od najboljih studija na svijetu i zaista je zanimljivo vidjeti koga će to Sony i PlayStation akvizirati. Sumnjamo da će to biti Rockstar ili CDPR, no svakako su u igri vjerujemo Bluepoint Games koji je napravio fantastične PlayStation remakeove (Shadow of the Colossus) ili možda čak Remedy (Alan Wake, Control). Neki misle da bi Sony mogao kupiti Bungie, no to je isto malo vjerojatno.

Biti će zanimljivo vidjeti i saznati tko će nakon Insomniaca postatio dio PlayStationa. Kad već pričamo o developerima i igrama, Sony je također potvrdio kako su na vrijeme svim developerima poslali PlayStation 5 razvojne jedinice i možemo očekivati snažnu podršku za launch konzole idućih blagdana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano