Vijesti

Stiže nova Silent Hill igra, ali ne u obliku kakvom želimo

Sjećate li se PT demoa? Radili su ga Kojima i Guillermo del Toro, a bio je to samo teaser za punokrvnu Silent Hill igru. Da bi se zatim dogodio Konami, protjerivanje Kojime i jedna od horor igara s ogromnim potencijalom je prekrižena. Obrisan je i PT demo s PS Storea, ali neki od nas ga još uvijek imaju spremljenog na konzolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao je Silent Hill raditi i netko drugi, i radi ga, ali ne za normalne gaming platforme. Nova Silent Hill: Escape igra visoke produkcije stiže na kasino automate, pa će kockari moći ulagati svoj novac i kladiti se na vlastite vještine. Nažalost fanova serijala.

Odluka da se nova Silent Hill igra razvija za slot aparate ne čudi, jer Konami je već nekoliko godina posvećen automatima i mobilnim igrama. Tako se ovaj japanski div vraća onome s čim je i krenuo 70-ih godina prošlog stoljeća, što očito funkcionira za njih.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano