Vijesti

Sutra stiže novi The Last of Us II trailer, a najnoviji teaser je nagovjestio prikaz Joela

U godini u kojoj je propustio E3 i Gamescom, Sony se pokriva sve nam dražim State of Play kraćim emisijama koje otprilike na mjesečnoj bazi donose trailere i prikaze novih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi State of Play prikazati će se sutra u 22 sata po našem vremenu, a potvrđeno je kako ćemo između ostalog dobiti i novi The Last of Us Part II prikaz. Novi TLoU definitivno je jedna od nama najiščekivaniijih igara, a glad je još veća kad uzmemo u obzir kako još od gameplaya na E3-ju prošle godine nismo dobili apsolutno nikakav prikaz.

Uoči State of Playa Naughty Dog i Sony će iza zatvorenih vrata sutra novinarima prikazati čak 3 sata igre. Kako bi nas pripremili na salvu novih informacija i moguću objavu datuma izlaska, Naughty Dog je objavio seriju teaser trailera, od kojih je posljednji stigao prije sat vremena. Svaki teaser prikazuje po detalj iz prethodnih prikaza igre, dok posljednji, četvrti teaser prikazuje Joelov sat.

Već od ranije znamo kako ćemo u Part II igrati u ulozi Ellie, dok će Joel biti podržavajući lik, međutim, nada i dalje tinja da će on biti i nešto više od toga.

1. Teaser

2. Teaser

3. Teaser

4. i posljednji teaser

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano