Vijesti

The Last of Us Part II stiže na čak dva diska i s hrpom specijalnih izdanja

Internet se srušio na par minuta, doslovno. Kao da je vrijeme stalo kad je Naughty Dog pustio novi gameplay trailer. Par minuta kasnije, saznali smo kako igra dolazi na dva diska, a Sony i Naughty Dog će igračima ponuditi da biraju između čak 5 različitih edicija odnosno izdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Standardno izdanje (fizičko i digitalno)

Pre-order bonusi su kao što vidite nadogradnja za veći kapacitet municije, i uputstva za craftanje. Ako naručite digitalno izdanje, dobit ćete i avatar.

2. Special Edition

Specijalno izdanje uključuje steelbook, art book, dinamičnu temu, 6 avatara + sve iz standardnog izdanja.

3. Collectors Edition

Kolekcionarsko izdanje uključuje steelbook, 12″ Ellie figuru, art book na 48 strana, Ellie narukvicu, posebno pismo zahvale i knjižicu, 6 naljepnica, 6 znački + sve što sadrže obično i limitirano izdanje uz dodatak digitalnog soundtracka i posebne mini knjižice.

4. Ellie Edition

Najveće i najskuplje izdanje igre dolazi uz sve ovo štosmo dosad napisali + naprtnjaču koju Ellie nosi u igri. Također, Ellie izdanje sadrži i soundtrack na gramofonskoj ploči.

5. Digital Deluxe Edition

U trenutku pisanja teksta, nije poznata cijena koliko će ova izdanja koštati kod nas, ali vjerujemo da će se cijene pojaviti već sutra u domaćim dućanima.

Embargo prekosutra…

Naughty Dog je isto tako otkrio kako su danas novinari imali priliku isprobati čak 3 sata igre, a njihove dojmove onaj tko želi može čitati i gledati od 26. rujna. Iako, čuvajte se spojlera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano