Vijesti

U Modern Warfare betu stiže 32v32 mode: PS4 vlasnici ne brišite betu

Pisali smo članak o tome kako nas je PlayStation 4 Modern Warfare beta oduševila, a nakon što je Infinity Ward u igru ubacio nove modeove, možemo reći da je dojam još i bolji. Osim, što se meni osobno ne sviđa što su vratili mini-mapu posljednja 2 dana. Bilo mi je nekako puno bolje i napetije igrati bez mini-mape. Infinity Ward očito još eksperimentira s igrom i nije siguran želi li ili ne vratiti radar (mapu) u igru. Nadamo se da će barem ponuditi mogućnost izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom trajanja bete dobili smo hrpu upita za kodove i kad će PC i Xbox One beta početi, pa ćemo ponovno staviti ovu sliku.

Za 3 dana dakle, počinje crossplay beta što znači da igraju sve platforme. PlayStation 4 vlasnici nemojte brisati Modern Warfare betu s konzola, jer PS4 igrači ponovno mogu betu igrati za 3 dana, od 19. rujna.

PC i Xbox One igrači koji su prednaručili igru ili imaju kod, mogu igrati od 19. rujna, a PC i Xbox One igrači koji nemaju kod ili nisu prednaručili igru, betu mogu igrati od 21. rujna. Naravno, čitavo to vrijeme PS4 igrači mogu betu igrati svaki dan od 19. rujna.

Infinity Ward je potvrdio da će u ovu cross platform betu ubaciti dodatne mape, a zaigrat ćemo i 32v32 mode koji uključuje vozila. Navodno da će tu Infinity Ward testirati killstreakove, iako je ranije bilo rečeno da se isti neće vratiti u igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano