Vijesti

U Modern Warfare stižu 1v1 i 3v3 verzije Gungifhta

Modern Warfareu možete dosta toga prigovoriti. U biti… i ne možete baš. Većinu odvratne prakse koju je Activision provodio na prošlim Call of Duty igrama sada je povijest, pa bismo za Modern Warfare mogli reći kako je, barem zasad, primjer drugim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatan sadržaj ne prestaje stizati u igru, a tako će biti sve do kraja vijeka igre, jer je obećano kako će sve mape, sva oružja i svi modeovi biti besplatni za sve vlasnike Modern Warfarea.

Ako ćemo baš tražiti kontroverzu onda možemo spomenuti Battle Pass koji će se u velikom omjeru plaćati pravim novcem, ali kako je jedan komentator ispravno zaključio, ipak se radi samo o kozmetičkom sadržaju, dok će se oružja moći otključati regularnim putem.

Sada smo saznali da u igru stižu dvije nove verzije prezabavnog Gunfight modea i to u verziji za 1 protiv 1 i 3 protiv 3 igrača. Potvrdio je to na Twitteru direktor za multiplayer komponentu igre Joe Cecot.

Osim potvrde na Twitteru nažalost još uvijek ništa nije poznato. Pa tako ni datum izlaska. Osim novih verzija Gunfighta u Modern Warfareu još očekujemo i brdo novih mapa, Battle Royale, nova oružja…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano