Vijesti

Uključite veću zaštitu na svom EA računu i zgrabite besplatno 30 dana Origin Accessa

Povodom National Cybersecurity Awareness akcije koja traje do kraja listopada, EA svima vama koji tijekom listopada uključite veću razinu zaštite za svoj EA račun, poklanja od 1.11. besplatno Origin Access u trajanju od mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što trebate je otići na svoj EA account i uključiti 2-Step verifikaciju. To znači da će vam uvijek doći kod za logiranje na SMS ili e-mail. Ovisno što izaberete.

Kako uključiti 2F verifikaciju i dobiti besplatno Origin Access?

  1. Upišite u Google – EA Account i otiđite na Security settings.
  2. Tu pronađite Login Verification, i kliknite Turn On.
  3. EA će vam odmah poslati kod na mobitel ili e-mail (ovisno o tome što odaberete) i s tim kodom potvrdite da želite uključiti 2F. To je sve.

Origin Access…

…je kao što znate EA-ova mjesečna pretplata koja vam omogućava igranje njihovih igara. Postoji i Premier Origin Access, ali vi ćete besplatno dobiti Base Origin Access.

Base Origin Access ima vrlo solidnu ponudu igara, pa tako možete besplatno igrati više od stotinu naslova. Od BattlefieldaV, FIFA-e, Anthema, Vampyra i hrpe drugih igara.

Kompletni spisak dostupnih igara koje ćete moći igrati, pogledajte na linku.

Ako već imate, odnosno plaćate EA Base Origin Access, EA vam neće ništa naplatiti u 11. mjesecu, a ako imate Premier Origin Access, EA vam također neće ništa naplatiti u 11. mjesecu.

Ne zaboravite – 2F verifikaciju možete uključiti do kraja listopada, a besplatni mjesec Origina, dobit ćete u studenome.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano