Vijesti

Veliki fighting game turniri na ovogodišnjem Reboot InfoGameru

Od 12. do 17. studenog, na Zagrebačkom Velesajmu, održat će se osmo izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u Europi, Reboot InfoGamer, a na štandu domaće trading card igre „Phageborn“ čeka vas i Crouch Guard – skupina zaljubljenika u žanr borilačkih igara koja kroz svoje turnire diljem Hrvatske već skoro 2 godine okuplja i jača hrvatsku fighting game scenu! Za fighting game entuzijaste su za ovu posebnu prigodu kakva je InfoGamer, složili 3 turnira u vrhunskim fighting igrama: Tekkenu 7, SoulCaliburu VI i Dragon Ball FighterZ!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je na redu svima znani Tekken, a sedmo izdanje ovog popularnog fighting game serijala je često na repertoaru Crouch Guarda. Na InfoGameru ga možete zaigrati 14. studenog, odnosno u četvrtak, a očekuje vas dobra konkurencija i još bolja atmosfera popraćena zvukovima udaraca savršeno pogođenih comboa vaših najdražih likova, od Yoshimitsua do Kume! Turnir je priznat od strane Tekken World Tour organizacije kao TWT turnir DOJO klase, a vjerujemo da nitko ne želi propustiti priliku da njegovo ime bude uklesano u prestižni TWT leaderboard. Za nagrade najsnažnijih boraca pobrinuli su se Games Revolted hardverom koji će koristiti svakom od vas, Tattoos by Petra s 50% popusta na tetovaže, gaming trgovina GameStore.hr i neponovljiva Pivovara Medvedgrad da proslavite svoj uspjeh na najbolji mogući način, dok Crouch Guard osobno nagrađuje borce Steam Keyjevima. Više o turniru na Facebook eventu!

Dan nakon, u petak, 15. studenog, Crouch Guard donosi turnir u SoulCalibur VI nazvan „An Avatar’s Soul Tournament“. Najjači natjecatelj turnira, odnosno duša koja se dokaže dostojna biti sljedeći Avatar će biti nagrađena finim hardverom Games Revolteda, popustom na tetovažu od 50% kod Tattoos by Petra, ali će također dobiti i mjesec dana besplatnog treninga društvu japanskog mačevanja KIAI, dok će se za najfinije craft pivo pobrinuti Pivnica Medvedgrad! Plakete za najbolje igrače izrađuje KnjigoPrint, a i sam Crouch Guard im dijeli Steam Keyjeve!
Za više informacija, posjetite Facebook event turnira!

U nedjelju, 17. studenog, očekuje Vas Dragon Ball FighterZ, spektakularna fighting igra bazirana na popularno anime serijalu koja je od kritike i igrača naišla samo na pozitivne recenzije, a i čest je gost zagrebačkih kafića i konvencija koje pohodi Crouch Guard. Najbolje u ovoj igri također nagrađuje Games Revolted, a i Tattoos by Petra je također uvijek spremna po nižoj cijeni tetovirati jedan od zadivljujućih motiva iz poznatog animea. Top 3 igrača će također dobiti Steam Keyjeve od Crouch Guarda, a nagradit će ih i Bee8Bit jednom od svojih retro rukotvorina s kojima ste svi sigurno upoznati. Svim turnirima osiguran je livestream zahvaljujući Scumediji.
Dodatne informacije možete pronaći na Facebook eventu turnira!

Posjetite Phageborn štand na Reboot InfoGameru i pridružite se nekom od Crouch Guardovih turnira te se okušajte u sukobu s ostatkom hrvatske fighting game scene. Za svakog ima ponešto, a dobre atmosfere, smijeha i zabave bit će na pretek! Vidimo se!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano