Vijesti

Vijest dana – apsolutna hit igra o guski stiže na PS4 i Xbox One

Ne šalimo se. Stvarno se ne šalimo, i ako si odvojite pet minuta vremena, shvatiti ćete da je Untitled Goose Game apsolutni hit na PC-u i Nintendo Switchu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je to u kojoj igramo u ulozi guske koja ima odlike Splinter Cella i Metal Gear Solida. Teško je uopće opisati, pa najbolje da sami pogledate. Naša guska je nekad smirena i stealthom rješava probleme, a nekad kao sve guske – napada ljude. Guska u PMS-u bi zapravo bio pravi izbor riječi.

Jesmo li rekli da je igra i apsolutni hit na YouTube-u, Redditu i svim drugim društvenim mrežama? Ni sam australski indie developer, House House nije pomislio da će igra biti tako veliki hit.

Valjda smo oduvijek željeli igrati igru s guskom koja radi nered, štipa ljude, krade stvari i guska je?

Dobra vijest je da igra uskoro (nemamo konkretan datum, ali rekli su uskoro) dolazi na PS4 i Xbox One. Naime, developeri nisu imali novaca napraviti igru za sve platforme, ali sad je igra toliko tražena da novac više nije problem.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano