Vijesti

Za 3 dana izlazi igra studija koji je napravio Until Dawn, a nikoga nije briga…

Ako vam ovaj naslov zvuči poznato, onda ste u pravu. Isti takav naslov sam napisao za Control (koji na Metacriticu ima prosjek 81), i vrlo sličan za još jednu igru koja je potencijalno sasvim pristojna, a o njoj nitko ne priča, a to je – GreedFall.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća igra koja izlazi za 3 dana (30. kolovoza) je The Dark Pictures: Man of Medan. Igra je to studija Supermassive Games, istog onoga koji je napravio Until Dawn. Ako pitate PlayStation 4 igrače, Until Dawn im je jedna od dražih PS4 ekskluziva, što ne čudi kad je igra pokupila mnogobrojne nagrade i hvalospjeve.

Man of Medan??

Znamo da dosta vas nije čula za igru, ali zamislite Until Dawn samo za sve platforme i co-op načinom igranja za 4 igrača. Man of Medan donosi dva co-op modea:

  1. Shared Story – online co-op koji igrate s još jednim prijateljom. Možete prijeći čitavu kampanju zajedno.
  2. Movie Night – couch co-op za 5 igrača. Zanimljivo je da odluke koje donese pojedini igrač, mogu ubiti drugog igrača.

Man of Medan ima vrlo sličnu formulu koju ima Until Dawn. Svaka odluka koju donesete utječe na daljnju radnju i sudbinu likova. Moguće je da prežive svi, a moguće je da ne preživi nitko. Igra je horor avantura u kojoj vi kreirate priču.

Vani je izašla hrpa gameplaya, pa možete prije kupnje vidjeti sviđa li vam se igra ili ne. Prva epizoda Man of Medan je prva igra u antologiji koja se zove The Dark Pictures Anthology. Igra ima cijenu od $29.99 i ako volite narativne horor igre u kojima ste vi glavni kreator priče i ako ste voljeli Until Dawna, odvojite malo vremena za igru i pogledajte gameplay.

Igra dolazi na PC, PS4 i Xbox One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano