Vijesti

Zbog “šale” na TV-u iz FIFA-e 20 izbačen je legendarni igrač

Marco Van Basten jedan je od najvećih igrača svih vremena. S Milanom i Ajaxom osvojio je sve što se može osvojiti, s Nizozemskom je osvojio Europsko Prvenstvo i samo su ga ozljede spriječile da se ne prometne u sami vrh najboljih igrača svih vremena. Strašno potcenjen igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije uspješan trener i TV komentator uspio si je karijeru srozati na najgluplji mogući način. Naime, nakon što je kao sukomentator obavio intervju na TV-u, dok je mislio da su kamere isključene uzviknuo je nacistički pozdrav “sig heil”. Trebala je to biti šala prema kolegi prema zbog navodno lošeg izgovora njemačkog jezika, ali ispalo je tako kako je ispalo i sada je suspendiran s FOX televizije.

Sad ga se odrekla i FIFA gdje je u Ultimate Teamu kao ikona jedan od najpoželjnijih igrača u igri

Ova poruka dočekala nas je na paljenju FIFA-e 20.

Van Bastena se do daljnjega neće moći dobiti u Ultimate Team paketićima, ali ga se može kupiti na marketu, pa je ograničeni influks kartica izazvao dosad već udvostručenje cijene coinsa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano