Vijesti

Anthem će iskoristiti snagu PS4 Pro i Xbox One X konzola! Pogledajte i 45 minuta gameplaya

Hajpa u ovim našim krajevima i nema, ali sve što je BioWare do sada pokazao ne izgleda niti malo loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BioWare je kada gledamo hype oko Anthema zaista zabrljao s Mass Effect: Andromedom. Da je Andromeda bila igra kao što su ti bili recimo ME 1 i 2, danas bi pričali o Anthemu kao o jednoj od najjočekivanijih igara ove generacije. No, svako zlo za neko dobro kako kažu naši stari i mudri ljudi. BioWare je kada je riječ o Anthemu jako transparentan. Za sve koje zanima ova igra trebaju samo na Twitteru pratiti izvršnog producenta igre Mark Darraha koji svaki dan otkrije puno detalja koje ne vidite u trailerima. Jučer smo tako saznali da će dodatna snaga koje imaju Xbox One X i PS4 Pro konzole biti iskorištene, što znači da ćemo vjerojatno dobiti mogućnost biranja želimo li veću rezoluciju igre ili stabilniji framerate. 

A ako vas zanima kako igra izgleda gotovo 4 mjeseca uoči izlaska, pogledajte oko 45 minuta ne skriptiranog gameplaya u kojemu možete vidjeti kako developeri igraju igru. Cijeli događaj bio je streaman uživo na Twitchu. Između ostaloga možete vidjeti kako rade live događaji u igri i specijalne moći dva od četiri Javelina (klase) koje će biti dostupne na launchu. Ako još ne znate, Anthem izlazi 22.2.2019. na PS4, PC i Xbox One. Svi koji prednaruče igru moći će istu isprobati početkom veljače kada stiže demo.

GAMEPLAY STREAM

https://www.youtube.com/watch?v=TVcrjIpH3cE&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano