Vijesti

Call of Duty: Modern Warfare 4 nema kampanju, ima battle royale mode i Modern Warfare 2 remaster (GLASINA)

Curi na sve strane, ali kao i sve glasine uzmite sve s dozom skepticizma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak smo pisali kako je gotovo sigurno da je idući Call of Duty: Modern Warfare 4 o čemu možete čitati ovdje, a danas imamo nove glasine koje nisu naravno potvrđene, iako se čine prilično logične. Glasine kažu ono što već svi znamo – Modern Warfare 4 i battle royale mode? Naravno. Pogledajte samo uspjeh Blackouta. Budite sigurni da će idući Call of Duty imati battle royale mode. Iduća glasina kaže da igra neće imati kampanju za jednog igrača, ali da će zato kao kompezacija u igri biti Modern Warfare 2 remaster dok je moguće da će kasnije biti ubačen i MW3 remaster.

 

Navodno je MW4 kraj serijala, a igra će imati veliki fokus na multiplayer dok će BR mapa biti kad pričamo o veličini slična mapi Blackouta. Kao što vidite iznad, igra će isto po prvi put dobiti Specijaliste, a vraćaju se u igru i legendarni likovi iz serijala. Ovo ništa nije potvrđeno, ali poučeni iskustvom prošlih godina velika većina Call of Duty glasina bude točna. Morat ćemo na službenu potvrdu i otkrivanje igre ipak pričekati još neko vrijeme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano