Vijesti

FIFA 19 bira ekipu godine, a među 55 nominiranih je čak 6 igrača iz Hrvatske

Može li Modrić upasti i ovdje u idealnu ekipu? Naravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugu godinu za redom EA organizira izbor za najbolje igrače u FIFA-i koje ćete onda moći koristiti u “Ultimate Team” modeu. “FUT” je daleko najpopularniji mode u FIFA-i gdje doslovno milijuni igrača skupljaju novčiće i otvaraju paketiće ne bi li dobili nekog jakog igrača i prodali ih za milijune coinsa. Upravo zato ne čudi odluka Electronis Artsa da i ove godine naprai izbor za momčad godine u čiji izbor je ušlo 55 igrača. Pobjednike ovog izbora ne bira široka publika, već pomno odabrana grupa medijskih kuća, samih sportaša i dijela EA zajednice. 

Untitled

Ovako izgleda kutija koju je EA poslao već odabranim osobama koje će dati svoj glas u izboru

Kao što možete vidjeti na slici, odabrani će birati idealnu momčad u postavi 4-3-3 + naravno golman. Glasanje traje do 7. siječnja kad ćemo svi saznati tko je to upao u ekipu godine. Već vidim da je počela rasprodaja nominiranih igrača u FIFA trgovini. Među 55 nominiranih je 6 igrača iz Hrvatske. Vjerujem da možete pogoditi većinu njih, ali ovo su oni koji su imali čast. U obrani se nalaze dva domaća igrača – Šime Vrsaljko (Inter) i Dejan Lovren (Liverpool). Vezni red – Luka Modrić (NK Marsonia), Ivan Rakitić (Barcelona) i Ivan Perišić (Inter). U napadu čast je dobio jedan jedini – Mario Mandžukić (Juventus).

VIDEO SVIH NOMINIRANIH

https://www.youtube.com/watch?v=hDBCat54I4M

Nekako smo sigurni da će Modrić sigurno dobiti mjesto u prvih 11, ali se nadamo da će barem još jedan naš igrač upasti u elitno društvo. Iz naših susjednih zemalja jedino je Oblak upao u nominacije za najboljeg golmana u 2018. godini.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano