Vijesti

NBA 2K20 demo dostupan za skidanje

Za vas koji volite košarku, NBA 2K serijal trenutno je jedina opcija što nije realno dobro. NBA 2K zaista je odličan serijal, ali ako ćemo biti iskreni, polako stagnira jer niti nema pravu konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EA-ov NBA Live serijal se polagano popravlja, ali još uvijek ne može stati u istu rečenicu s 2K serijalom. Možda na idućoj generaciji?

NBA 2K20 demo možete skinuti na PlayStationu, Xboxu i Nintendo Switchu. Demo je bio dostupan već jučer, ali je bio pun error kodova i problema, pa vam nismo htjeli ni prenijeti informaciju jer Twitter i Reddit su puni ogorčenih komentara ljutih igrača.

Demo će vam dopustiti kreiranje MyPlayer igrača i odigravanje utakmice. Igra ima zaista dubok sistem razvoja lika i karijere, a igrač kojeg napravite u demou, prenosi se na punu igru. Prvi dojmovi igrača kažu da je igra prilično slična prethodniku, pa zato prije kupnje svakako skinite demo i isprobajte.

Puna verzija igre stiže 6. rujna na PS4, Xbox One, Switch i iOS.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano