Vijesti

Red Dead Redemption II ima ogromnu manu koja neće razveseliti vlasnike boljih televizora

Nije niti blizu sve u prikazu grafike, ali ovo je zaista šamar za sve koji imaju bolje televizore!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemojte me krivo shvatiti – grafički Red Dead Redemption II izgleda genijalno. Igra definitivno blista najviše na Xbox One X konzoli gdje se vrti i radi na nativnih 4K. I sam Digital Foundry potvrdio da ako ikako možete RDR 2 odigrate na Xbox One X konzoli. Ako ste vlasnik 4K televizora i HDR panela imamo prilično razočaravajuću vijest. Nadam da niste kupovali 4K TV s HDR-om samo radi ove igre jer Red Dead Redemption II nema pravu HDR podršku.

Iako ćete vidjeti na početku ako imate HDR panel da vas igra pita želite li igrati u HDR-u, ako i imate HDR panel razlike nema. Prava je šteta i neshvatljiv je ovaj potez Rockstara jer ova igra i njeni krajolici jednostavno zaslužuju nagraditi sve vlasnike HDR panela. Igra jednostavno vapi i vrišti za HDR-om kojeg nema zapravo.

Probajte isključiti/uključiti HDR – nema razlike. Ako ne znate što je HDR rekao bi vam da on više znači za igre nego razlika između 1080p i 4K rezolucije. Probajte ako možete samo odigrati Horizon: Zero Dawn ili Sea of Thieves/Forzu Horizon 4 u HDR-u. Razlika u prikazu boja je jednostavno zapanjujuća.

Prava je šteta što RDR 2 nema funkcionalan HDR. Veliki i detaljan članak imate na Digital Foundry stranici koji je i kontaktirao Rockstar u vezi ovog problema. Nadamo se da će ovo Rockstar ispraviti jer znamo da sve više ljudi uživa u HDR televizorima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano