Vijesti

Wolfenstein: Youngblood danas izlazi na PC, sutra na konzole; Izašao “nabrijani” launch trailer

Iako je službeni datum izlaska igre 26. srpanj, Wolfenstein: Youngblood već danas stiže na PC, a na konzole sutra kao što je planirano. Bethesda je uoči izlaska izbacila prilično nabrijani trailer koji možete pogledati u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno zabave za malo love?

Ovo je malo drugačiji Wolfenstein jer ne igramo u ulozi B.J. Blazkowicza, nego igramo u ulogama dviju Blazkowicz blizanki. Igra dakle od početka podržava co-op igranje, ali ako nemate s kim igrati nema problema. Možete prijeći igru i sami (AI je druga blizanka), ali vjerujemo da je u co-opu puno zabavnije.

Radnja igre smještena je 19 godina nakon događaja u Wolfensteinu 2, a ovaj put idemo u Pariz i 80-te godine alternativne povijesti.

Specifičnost igre je što je i dizajnerski drugačija jer će igra ponuditi otvoreniji svijet u odnosu na prethodnike po uzoru na Dishonored serijal što i ne čudi kad znamo da su igru radili MachineGames i Arkane Studios (Dishonored) zajedno.

Igra košta manje od €30 što je za svaku pohvalu. Primjerice, igru na PlayStation Storeu možete kupiti za 199kn.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano