Vijesti

PlayStation Now dolazi u gotovo sve europske zemlje, u idućem valu i u Hrvatsku?

Sonyjev servis rapidno raste, pa je za očekivati dolazak i kod nas!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation Now puno je uspješniji od Gamepassa i EA Accessa. Sony je na PlayStation Now usluzi u 2018. godini “okrenuo” preko $143 milijuna. Ako nemate dojam koliko je to, onda ćemo reći da PS Now drži čak 52% tržišta, dok Gamepass i EA Access dijele ostatak kolača. Ako slučajno ne znate što je to PlayStation Now, to vam je ništa drugo nego streaming servis koji omogućava igranje preko 700+ PS2/PS3/PS4 igara u svakom trenutku. Od nedavno PlayStation Now igre možete skinuti direktno na konzolu i igrati o čemu smo isto pisali već. 

S obzirom na ogroman uspjeh usluge ne čudi ekspanzija na gotovo sva moguća europska (podržana) PlayStation tržišta. Osim našeg, ali očekujemo uskoro i podršku za Hrvatsku. PlayStation Now do sada je bio dostupan u USA, Engleskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Belgiji, Irskoj, Nizozemskoj, Luksemburgu i Austriji. Od veljače usluga se širi na Španjolsku, Italiju, Portugal, Norvešku, Dansku, Švedsku i Finsku. Istočna Europa je uvijek zadnja rupa, pa se nadamo da će poslije svih ovih zemalja doći na red i ovi krajevi. Otvorena bete za navedene zemlje dolazi u veljači, pa će tako svi moći isprobati uslugu. 

https://www.youtube.com/watch?v=Mw-8vVjOZxQ

Možda kod nas Sony ne želi predstaviti uslugu zbog loših brzina interneta budući da ako mislite streamati PS Now igre treba vam prilično solidna veza, iako možete igre od nedavno i skinuti na konzolu kao što smo napisali u tekstu. Drugi, veći problem za “naše ljude” mogla bi biti prilično paprena cijena PS Now pretplate. Mjesečna iznosi £12.99, a godišnja čak £84.99. Sony redovno ubacuje nove igre u ponudu, a vjerujem kako znate da PlayStation Now možete koristiti i na PC-u što znači da God Of War možete zaigrati na PC računalu. Ako vam nije ispod časti jer PC je ipak “Master Race.”

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano