Vijesti

Shin Megami Tensei V dolazi na Nintendo Switch u studenom

Kako se E3 bliži, informacije lete na sve strane pa je tako izletio i datum izlaska SMTV, kao i nekoliko pojedinosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlus je ažurirao službenu japansku stranicu ove igre te je napokon objavljen datum izlaska te poneki detalj oko same priče i likova. Krenimo prvo sa datumom izlaska, koji je za Nintendo Switch zakazan za 12. studeni 2021. Za sada nema nikakvih novosti ostaje li SMTV Switch ekskluziva ili će nekad u budućnosti doći i na PlayStation konzole. Gotovo je sigurno da se Xbox igrači tu nemaju šta nadati nekakvom čudu da SMTV jednom dođe i na Xbox konzole.

Priča će se vrtiti oko neimenovanog srednjoškolca, koji sasvim slučajno i sasvim prigodno uleti u čudnovati alternativni svijet zvan Da’ath. Naš heroj se zatim “spoji” sa misterioznim čovjekom te postane zabranjeno biće Naobino, upleten usred borbe bogova i demona. Da’ath kao svijet bi trebao prevladavati u pustinjskoj noti prepun raznih demona, nekih velikih poput planina. Kroz igru će naš junak susresti preko 200 demona, od koji će neki biti posve novi i nikad prije viđeni u prethodnim igrama. Naravno, SMTV će imati nekoliko različitih završetaka, kako to inače i priliči Atlusovim igrama.

Moguće je da ćemo više informacija kao i sam gameplay igre vidjeti na Nintendovom Direktu zakazanom za 15. lipanj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano