Vijesti

Star Citizen besplatan kroz cijeli tjedan

Ako vas još uvijek zanima igra, onda se registrirajte i isprobajte zadnju alpha verziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Star Citizen polako gubi relevantnost kod široke zajednice igrača, iako još uvijek postoji vjerna vojska sljedbenika koji financiraju cijeli projekt i nadaju se kako u konačnici ovo neće postati vaporware. Mnogi su se zapitali zašto Chris Roberts nije pokazao napredak i stanje projekta na zadnjem E3 sajmu, a kako bi saznali odgovor na to pitanje morat ćete se sami potruditi i to igranjem zadnje alpha verzije. Sve što morate napraviti je posjetiti odgovarajuću stranicu, odraditi predbilješku ili registraciju na stranici, upisati kupon koji glasi “Summer Free Fly 2016“, te u konačnici preuzeti i zaigrati Star Citizen.

Ova promotivna akcija traje cijeli sljedeći tjedan odnosno do petka 22. srpnja. Star Citizen Alpha 2.4 donosi razne misije otvorenog svijeta, točnije 8 Comm Array misija koje uključuju akcijske borbe letjelica i EVA misije, 8 istraživačkih misija, zatim više od 20 nasumičnih sukoba, velika područja unutar Monitored Space misija, te Bounty sustav koji se tiče kriminalnih radnji i odgovarajućih nagrada na glave prekršitelja zakona. Od lokacija su nevedni planet Crusader, 3 mjeseca redom Yela sa asteroidnim pojasom, te Cellin i Daymar sa pripadajućim svemirskim postajama. Navedene su 3 udaljene postaje, Port Olisar, Security Post Kareah, te Covalex Shipping Hub. Implementirano je čak 9 Cry-Astro postaja za popravke i obnovu potrošenih zaliha na vašem brodu, te 8 Comm polja sa susretima, misijama i EVA istraživanjima. Zadnja alpha verzija donosi mnoga poboljšanja i novosti u igranju iz prvog lica odnosno napucavanju, te dodatni sadržaj na navedenim lokacijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano