VijestiZanimljivosti

Ako vam je PS4 glasan, zuji i bruji možda je pun žohara kao u ovom odvratnom primjeru

Ako ne možete žohare vidjeti onda preskočite čitanje jer je članak prepun žohara. Jedan gamer koji kaže da kuću drži čistom i ne živi u nekoj drvarnici, odlučio je očistiti svoj PlayStation 4 koji mu se dosta glasno čuo. Kad je otvorio konzolu, imao je što i vidjeti – hrpetinu mrtvih žohara unutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žohari obožavaju PS4

Vjerovali ili ne, u SAD-u žohari rade ogromne probleme PS4 vlasnicima jer je PS4 pravi raj za žohare. Naime, zbog velikih ventilacijskih otvora žohari lagano ulaze u PS4 koji ih jako dobro grije i obično je smješten blizu drvenih podloga što žohari obožavaju. Čak nije bitno ni da je podloga drvena jer žohari su česti gosti kuhinja.

Većina američkih servisa posebno naplaćuje čišćenje konzola, a posebno naplaćuje čišćenje konzola od žohara. Čak je i Kotaku pisao članak o tome.

Ne znamo što bismo rekli…mi još žohare u našim PS4 konzolama nismo vidjeli, ali tko će reći da ih nema 100% kad vidimo ovakve primjere? Vrijeme je da ovorimo konzole…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano