Vijesti

Borderlands 3 pregled recenzija: Odličan shooter koji nije previše inovirao

Borderlands 3 izlazi 13. 9. i prve recenzije su već vani. Nažalost, velika većina europskih medija nije dobila igru na testiranje kao kolege iz SAD-a, pa ćete na našu recenziju pričekati neko vrijeme. Treba napomenuti i da se ovako velika igra uz lootanje i kooperativno igranje igra mjesecima, pa i godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina recenzenata slaže se da je Borderlands 3 tek nadogradnja serijala bez ikakve značajnije izmjene, međutim relativno sitne gameplay promjene i grafički napredak dovoljni su da svi redom preporuče ovaj loot shooter.

Tako u trenutku pisanja ovog pregleda recenzija, Borderlands 3 na Metacritiku drži jako dobru prosječnu ocjenu 83 od 100.

Destructoid: 90/100

“Trojka” uzima sve ono što je bilo dobro u Borderlandsu 2, pa je te elemente ostavila ili ih je nadogradila. Nije trebalo ponovno “izumiti kotač” jer Gearbox je pogodio savršenu formulu još i u “dvojci”.

PC Gamer: 63/100

Beskrajni niz loših šala i cool oružja u dosad najokrutnijoj priči u serijalu izgubio se u vremenu. Borderlands 3 pripada prošlom desetljeću, kako po lošim šalama tako i po gameplayu.

GamesSpot: 80/100

Borderlands 3 ima problema s bossevima, međutim, taj problem zasjenili su odlično napucavanje i humor. Ipak, ako nikad niste bili ljubitelj Borderlandsa, trojka je malo toga napravila da vas privuče.

Game Informer: 80/100

Borderlands 3 je ljubavno pismo fanovima i proslava gameplaya koji je serijal popularizirao. Popunjen s likovima iz prošlih igara, nepopustljiv s “glupavim” humorom i bombastičnom akcijom. Radi se o zabavnoj igri koja se čini neodlučnom kod inovacija. Gearbox je igrao na sigurno.

IGN: 90/100

Borderlands se drži za svoja bezbrojna oružja nadmašivši tako sam sebe s nevjerojatnim arsenalom oruža, humorom i misijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano