Vijesti

Caliber je novi F2P taktički FPS tvoraca World of Tanksa

Tvorci World of Tanksa iz Wargaminga već neko vrijeme rade na Caliberu, besplatnom za igranje taktičkom FPS-u Caliber. Igra je od nedavno u fazi zatvorene bete, ali samo na ruskom tržištu, a kad tome dodamo obavezni embargo jasno je zašto na internetu još uvijek nema dojmova igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Wargaming je ovaj tjedan na Gamescomu najavio kako Caliber stiže (i) na zapadno tržište s prigodnim gameplay trailerom koji obećava.

Caliber se igra u teamovima po 4 igrača i 4 klase. U team ćemo tako moći pozvati jednog assaulta, snipera, medica i supporta. Rekli bismo da se radi o klasičnim FPS klasama.

Igrati ćemo ga u PVP i PVE modeovima, a u različitim intervjuima na Gamescomu ovog tjedna developeri su naglasili da u igri ćene biti mikrotransakcija koje će utjecati na gameplay. Jasno je, od nečega se mora živjeti, pa će se u Caliberu moći kupiti kozmetika poput primjerice skinova.

S Gamescoma bismo trebali dobiti prve prave gameplay prikaze, a prijavom na newsletter na službenoj stranici ujedno se prijavljujete i za ulazak u zatvoreno beta testiranje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra