Vijesti

Čovjek koji je stvorio Halo serijal najavio novu sci-fi FPS pucačinu Disintegration

Marcus Lehto, nekada među vodeća dva čovjeka Bungiea i jedan od osnivača i pokretača Halo serijala, najavio je svoju novu igru. Čini nam se da jabuka ne pada daleko od stabla, pa je Disintegration sci-fi pucačina kao što je to naravno i Halo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lehto je osnovao svoj vlastiti studio V1 Interactive koji radi na igri. Inače, kad je Lehto napustio Bungie, bio je to veliki udarac za njih i mnogi kažu da je nakon njegovog odlaska i još dvoje ljudi, Bungie skrenuo s puta.

Što znamo o Disintegrationu? Nažalost, gotovo ništa. Dobili smo samo kratki teaser koji izgleda odlično, ali pokazuje jako malo ili ništa. Vidimo samo nekakvu borbenu letjelicu i to je sve.

Dobra vijest je da će igra potpuno otkrivanje dobiti na Gamescomu idući mjesec. Inače, V1 studio je zaista sastavljen od veterana industrije koji su radili na Halo, Skyrim, Destiny, EVE Online i manje poznatim igrama.

Planirani datum izlaska igre je 2020. godina, no moguća je odgoda i do ožujka 2021. godine, no zasad je plan iduća godina. Čekamo GamesCom za više detalja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra