Vijesti

Cyberpunk 2077 će na maksimalnoj težini isključiti UI, a dobili smo i prvi primjer promjenjivih vremenskih uvjeta

Kao i u The Witcheru 3, tako će i Cyberpunk 2077 imati različite nivoe težine. Kako kažu iz CDPR-a, žele igru približiti onima koje zanima priča, ali koji nisu toliko iskusni u igrama, ili samo nemaju iskustva u pucačinama. Dobar broj isključivo RPG igrača će nakon The Witchera poželjeti odigrati odigrati i ovu igru, pa je ovo definitivno dobra vijest za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za manje iskusne igrače tu su i posebna oružja, poput primjerice “smart guna” koji smo vidjeli u prvom gameplay prikazu. Smart gun radi nešto manju štetu, ali zato nema problema s ciljanjem.

S druge strane, onim iskusnijim igračima željnim izazova Hardcore težina će leći fantastično. Osim težih protivnika, igra će vam isključiti korisničko sučelje, pa ćemo se za sve informacije trebati oslanjati isključivo na okolinu.

Promjenjivi vremenski uvjeti

Već ranije je potvrđeno da će Cyberpunk 2077 imati promjenjive vremenske uvjete. Imao ih je i The Witcher 3, ali ovo je u potpunosti drugačija igra. Night City je u 2077. godini iznimno zagađen grad, nebo iznad njega je okupano smogom, tu je i globalno zatopljenje…

Developeri su izdvojili otrovne kiše od kojih ćemo se skrivati u zgradama, a za koje ćemo, u to uopće ne sumnjamo, definitivno moći nabaviti nekakve augmentacije koje će nas štititi upravo od toga, dok će nas neke druge nadogradnje dodatno izložiti istoj, u zamjenu za neko drugo poboljšanje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano