Vijesti

“Cyberpunk 2077 će vas natjerati na plakanje. Nema druge.”

Nakon odličnog E3-a, Keanu Reevesa i dobivenog datuma izlaska, CDPR je sve aktivniji u razotkrivanju čitave igre. Intervjui na sve strane, izjave vamo i tamo, a mi se trudimo pohvatati sve i izvaditi najzanimljivije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz vikend u nekoliko izjava smo saznali da ćemo moći ulaziti u “dobar broj zgrada”, ali ne sve kako su to neki nagađali u prošlih godinu dana. Tehnologija očito još uvijek nije na toj razini…

Saznali smo da ćemo se Night Cityem moći kretati i svojevrsnim Uberom, međutim, u intervjuu s Gamereactorom lead quest dizajner Pavel Sasko (koji je u posljednje vrijeme glavno lice igre) osvrnuo se na jedan od najboljih questova ikad, onaj iz Witchera 3 – Bloody Baron.

Bloody Baron je bio jedan od onih questova koji vas emocionalno slome, a Pavel Sasko upravo je referirajući se na njega poručio kako ciljano rade priče koje će u nama igračima probuditi čitav niz emocija.

❝Vjerujte mi, plakati ćete, natjerati ćemo vas na to i neće biti druge❞

“Vjerujte mi, plakati ćete, natjerati ćemo vas na to i neće biti druge”, poručio je pa nastavio – “biti će tu radosti, biti će i smijeha, ali i ljutnje. Želimo dodirnuti igrače, da zaista jako osjete sve te emocije.”

Samo da se ne rasplačemo kad dobijemo odgodu igre. Ako bude sreće, emocije koja se javlja sa svakom novom informacijom o igri, Cyberpunk 2077 igramo 16. 4. 2020. na PC, PS4 i XONE.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano