Vijesti

Danas ponovno započinje Modern Warfare beta, evo kad kreće i tko će moći igrati

Call of Duty: Modern Warfare beta nastavlja se danas, trajati će cijeli vikend, a u jednom trenutku će iz zatvorene preći u otvorenu i to na svim platformama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon početnog oduševljenja realno velikim promjenama u serijalu koje smo uspjeli isprobati prošli vikend, kroz ova četiri dana moći ćemo isprobati i novi, revolucionarni mode za Call of Duty serijal – Ground War koji donosi igranje 32 protiv 32 igrača na jednoj mapi.

Uz Ground War koji će se igrati na novoj mapi Karst River Quarry, bit će dostupni i svi modeovi iz prošle bete, poput Dominationa, Team Deathmatcha i Gunfgihta.

Više od svih novih modeova i mapa neke će vjerojatno zanimati cross-play, što znači da ćemo, ako to želimo, moći igrati s (i protiv) igrača s drugih platformi.

Kad će se moći igrati?

  • Call of Duty beta kreće danas 19. 9. u 19 sati. Na PC-u i XONE beta je zatvorena i pristup imaju samo oni koji su prednaručili igru (ili dobili kod, za što nas pratite danas tokom dana). Od subote 21. 9. u 3 ujutro beta se otvara svima.
  • Tokom čitavog vikenda beta je dostupna svim PlayStation 4 igračima, neovisno o tome jesu li prednaručili igru ili ne.

Beta će na svim platformama trajati sve do ponedjeljka negdje u jutarnjim satima, a možda će vas motivirati informacija kako ćete dostizanjem 10-og levela u beti besplatno dobiti ovaj atraktivni Hammer shotgun sa svim dodatcima jednom kad izađe puna igra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano