Vijesti

Days Gone je uspio; Sony je odriješio “kesu” i Bend Studio radi na novoj PlayStation 4 (5) ekskluzivi

Bend Studio je uspio i jako nam je drago zbog njih. Days Gone je za Bend Studio doslovno bio “biti ili ne biti” jer studio Bend barem do sada, nije imao financijski niti ljudski budžet kao top PlayStation first party studiji. Vjerojatno nema ni sad, ali da je izborio svoje mjesto pod PlayStation Suncem – svakako je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije nitko mislio da će Days Gone postići takav uspjeh jer ga je većina recenzija sasvim neopravdano sasjekla s ocjenama od 5-6 što je sramotno za te medije. Na svu sreću, igrači nisu “popušili” takve recenzije, jer igra se prodaje sasvim odlično i sam Sony je to prepoznao.

Bend Studio je stavio nekoliko oglasa gdje traže programere svih mogućih profila na rad na novoj PS4 i next-gen AAA igri što znači da nas čeka nova, velika PlayStation 4 (5?) ekskluziva.

Naravno, već su krenule glasine da je to nastavak Days Gonea, ali mi bismo još više željeli da Sony dopusti Bendu da konačno napravi novi Syphon Filter.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano