Vijesti

Dobili smo novi gameplay za Minecraft Earth; Beta dolazi uskoro

Minecraft iliti najprodavanija igra svih vremena, postat će još uspješnija jednom kad izađe Minecraft Earth. Za vas koji ne znate što je Minecraft Earth, zamislite samo Pokemon Go u Minecraft svijetu i sve će vam biti jasno. Uostalom, pogledajte ovaj video koji objašnjava sve detaljano i koji prikazuje čisti gameplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, ponovno ćemo kao manijaci hodati ulicama, a ljudi će nas ponovno gledati kao da smo skrenuli s puta. Vjerujte nam da će igra biti iznimno popularna.

A za sve vas koji ne možete dočekati izlazak igre, dobra vijest je da zatvorena beta za koju se još uvijek možete registrirati počinje za manje od 14 dana. Beta će prvo biti dostupna na iOS uređajima, a ubrzo potom i na Android uređajima.

Moramo priznati da igra djeluje primamljivo i za nas stare redakcijske “prdonje”, pa ako po gradovima i selima vidite debele i manje debele frikove, to nismo mi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano