Vijesti

EA potvrdio da neće biti Juventusa u FIFA-i, pa objavio zamjensko (fejk) ime

PES je dugo vremena, u nedostatku licenci, bio sinonim za smiješna imena klubova. Man Blue, Lombardia, Westfalen, PM Black White… Ako ste dugogodišnji PES igrač, bacite oko na naš Instagram kviz u storyjima i provjerite koliko dobro znate fejk imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas su Konami i Juventus najavili ekskluzivno partnerstvo koje će, u zamjenu za određenu sumu novaca, Konamiju pružiti ekskluzivna prava na ime, dres i stadion Juventusa. Nekoliko sati se nagađalo znači li to doista da Juventusa neće biti u FIFA-i, što je Electronic Arts upravo potvrdio.

Svi igrači će i dalje biti u igri

Ipak, Juventus će i dalje postojati u FIFA-i. Doduše, s fejkanim imenom i dresovima, a ime će mu biti Piemonte Calcio. Piemonte Calcio će imati sve igrače s pravim imenima, a oni će biti dostupni u svim modeovima, uključujući i Ultimate Team za koji će se i dalje izdavati specijalne kartice i mijenjati atributi iz tjedna u tjedan.

Juventus će tako biti jedini klub u talijanskoj nogometnoj ligi s izmišljenim imenom. Ovo nije takav prvi slučaj u FIFA-i, ali je definitivno najzvučniji. Primjerice, Boca Juniors je u FIFA 19 pod Buenos Aires FC imenom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano