Vijesti

EA predstavio “novi” FIFA 20 FUT mode – mikrotransakcije su tu kao i FUT battlepass

FUT ili FIFA Ultimate Team je daleko najpopularniji mode u bilo kojoj sportskoj igri. Jednostavno obožavamo skupljati bodove, otvarati paketiće i slagati momčad iz snova. Još da ne postoji skripta koja u jednom trenutku ne kažnjava igrače koji imaju top igrače u momčadi, gdje bi nam bio kraj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EA uvodi FUT battlepass

Najveća novost ovogodišnjeg modea su prerađeni ‘Season Objectives’ koji su ništa drugo nego lijepi naziv za battlepass koji imate u battle royale igrama. Na svu sreću, ovaj nećete platiti. Igranjem zarađujete bodove, napredujete i otvarate nove stvari. Od novih igrača, terena do kustomizacije likova. Imala je zadatke slične i FIFA 19, ali ovdje je to EA podignuo na novu razinu, odnosno povezao s FIFApassom.

Zadaci (objectives) se dijele na dnevne, tjedne, sezonske, dinamične i specijalne. Svaki od njih zahtjeva da odradite nešto i kad to napravite dobit ćete XP bodove koje dalje trošite i koristite.

EA obećava hrpu raznih zadataka, a novi će se pojavljivati redovno. U prvoj sezoni moći ćete otključavati i zarađivati stvari sve do levela 30. Posebno ćete biti nagrađeni za ispunjavanje tjednih i sezonskih zadataka. Sigurni smo da ćete se jednostavno zakačiti na ovaj sustav.

Kustomizacija…

Od ostalih novina, tu je još dublja i bogatija kustomizacija gdje ćete moći sve živo mijenjati. Od pjesama navijača, opreme, glavne teme stadiona (dekor na tribinama), jedinstvenih lopti, dresova, kopački i sl.

Ovo izgleda dobro, zar ne?

Novi modeovi i lakši squad management

Novi mode su prijateljske FUT utakmice koje ćete moći igrati bez pravila, odnosno u kojima ćete moći prilagoditi pravila na način koji vi to želite. ‘House Rules’ se tako širi i na FUT što je zapravo jako zanimljivo za odigrati s društvom.

Ono što je svakako dobro i što su igrači tražili, EA je konačno olakšao menadžiranje sastava, odnosno igrača. Sad je to puno lakše i preglednije i ne zahtjeva toliko izbornika i nepotrebnih podataka.

Od ostalih poboljšanja treba istaknuti da ćemo sad konačno moći odjednom prodati hrpu nepotrebnih kartica (bulk) i to na brzinu bez gubljenja vremena.

Malo je promijenjena i tablica odnosno omjer potrebnog ratinga i divizije. Također, jednom kad dođete na maksimum skill ratinga, EA tvrdi da je sad dodatno unaprijedio matchmaking, pa će tako najbolji igrači isključivo igrati s najbolje rangiranim igračima. Skill cap je postavljen na 2200.

DIVISIONSKILL RATING
11900
21700
31500
41250
51000
6750
7550
8350
9115
100

Ostale sitnice možete pronaći detaljnije na službenoj EA FIFA 20 stranici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano