Vijesti

Evo od kad se može skidati Modern Warfare alpha, a od kad igrati

Call of Duty: Modern Warfare će biti dostupan za igranje ovog vikenda ekskluzivno na PlayStationu 4. Ako već niste znali od ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će dostupan Gunfight, brzi mode u kojem 2 protiv 2 igrača igraju za pobjedu na 5 dobivenih rundi. U svim dosadašnjim prikazima Gunfight izgleda prilično zabavno, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog vikenda, posebice u društvu prijatelja.

Dostupno će biti pet mapa od koje dvije dosad još nismo imali prilike vidjeti u gameplay prikazima:

  • Docks
  • Speedball
  • King
  • Pine
  • Stack

I to nije sve. Developer Infinity Ward je najavio kako će se kroz vikend dodavati novi sadržaj u igru. Novi modeovi? Nove mape? Ne bismo isključili, posebice nakon što je to bio slučaj prošle godine s Black Ops 4.

Dobili smo i službena vremena početka. Modern Warfare alpha će se moći skidati tek od petka u 16 sati, a serveri se otvaraju u 19 sati. Još je nepoznato kolika će biti “težina” igre, ali s obzirom na širinu, pretpostavljamo da neće biti više od 15-ak GB. Svakako javimo i kad dobijemo taj dodatak.

Za razliku od bete koja kreće u rujnu, kako biste igrali alphu ovaj vikend ne trebate nikakve posebne kodove ni prednarudžbe. Ne trebate čak ni aktivnu PlayStation Plus pretplatu. Dovoljno je samo biti spojen na internet.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano