Vijesti

Football Manager 2020 odbacuje plastiku i uvodi “eko pakiranja”

Istraživali smo, ali nismo još naišli na ovakav slučaj u gaming industriji. U vrijeme klimatskih promjena i nasušnom potrebom da sve više brinemo o vlastitom planetu, Sports Interactive predvodi gaming industriju u hvale vrijednoj inicijativi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, fizičko pakiranje Football Managera 2020 u potpunosti će izbaciti plastiku, koju će zamijeniti 100% reciklirani karton. Uz to, čak je i tinta otisnuta na pakiranju dobivena ekološkim putem. Direktor studija Miles Jacobson procijenio je kako će ovim putem uštedjeti čak 20 tona plastike koja bi se inače utrošila u izradu pakiranja. Više o tome kako je ekipa iz Sports Interacivea i izdavača Sege došla na ovakvu ideju, kako su razvili pakiranje i kako će ono u konačnici izgledati pogledajte na videu ispod.

Football Manager 2020 će izaći negdje krajem godine. Iako datum još nije potvrđen predviđamo kako će se to dogoditi u studenom, dok još uvijek čekamo na listu noviteta i promjena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano