Vijesti

Gdje je novi Splinter Cell? Ubisoft potvrdio da se vraća, ali ima li razloga za sreću?

Splinter Cell. Igra za čiji nastavak ‘navija’ više igrača nego za bilo koju drugu igru. Mjesecima prije E3-a pisali smo o mnogim glasinama i najavama koje su upućivale da se Sam Fisher vraća i da će Ubisoft pokazati novu SC igru, ali kao što svi znamo – od toga nije bilo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je predugih 6 godina od zadnje Splinter Cell igre, a predsjednik Ubisofta, Yves Guillemot, potvrdio je da je serijal živ i da će se Splinter Cell vratiti…!

Vraća se Sam Fisher, ali na koji način?

Ako vam je sve ovo do sad zvučalo divno i krasno, nismo sigurni da će dalje biti tako. Istina, Splinter Cell se vraća, ali gospodin Yves je istaknuo da će se vrlo vjerojatno vratiti u novim oblicima. Nama to smrdi ili miriši (ovisno kako gledate na to) na VR igru, pa čak možda i mobilnu igru. Ne miriši nam na veliki AAA naslov kakav svi mi želimo.

Ili je Ubisoft toliko dobar da će uz te nove oblike (čitajte: uređaje) izbaciti i pravu AAA igru? Iskreno – teško.

There will be some new types of experiments, but on more different devices.

Dobra vijest je da Ubisoft nije bacio Splinter Cell u “zaključani podrum” no i više nego je očito da im nedostaje ideja za veliku igru, pa ćemo očito idući Splinter Cell igrati na VR, mobitelima i tko zna čemu još ne?!

Mi se samo nadamo da će uz sve casual uređaje, Ubisoft nagraditi i igrače na konzolama i PC-u pravom Splinter Cell igrom. To se neće dogoditi ovu generaciju sigurno, ali na novoj generaciji, zašto ne?

20. kolovoza 2013. godine izašao je Splinter Cell: Blacklist. Za 7 dana, proći će punih 6 godina.

https://www.youtube.com/watch?v=sHr1RjvRkJs

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano