Vijesti

Gearsi 5 su jučer “razvalili” sve fanove prikazom novog Horde modea i predivnom kampanjom

Možda Xbox nema previše velikih igara, ali Gearsi su gigant kompletne igraće industrije. Igra naravno stiže na PC i to ne samo na Windows Store, već i Steam. No, Gears of War serijal je sinonim za Xbox i jedva čekamo idući mjesec kako bismo konačno zaigrali nove Gearse 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove Horde

Za sve nas i vas koji ste uživali igrati Horde mode, fantastična vijest je da će Horde u Gearsima 5 doživjeti pravi procvat. Horde izgledaju kaotično i fantastično u isto vrijeme, a Coalition se potrudio uvesti podosta novih stvari u igru.

Pet igrača pokušava što duže preživjeti i poraziti sve teže i teže valove neprijatelja, a ovaj put svaki od likova ima specijalne moći koje može i mora upotrijebiti. Čitav mode izgleda prilično spektakularno, a ekipa koja ga je igrala kaže da je timska igra važnija nego ranije.

Nažalost, očekivali smo malo veći prikaz kampanje na Gamescomu, ali i ovo što smo vidjeli se čini prilično spektakularno. Ponovno ćemo se boriti protiv ogromnih Locust mrcina i imamo osjećaj da će nas priča petice odvesti na početak i mjesta gdje je sve počelo.

I kao da sve ovo nije dovoljno, Microsoft je pokazao kako je nastala jedna od najljepših konzola i kontrolera na tržištu. Gears of War 5 limited edition konzola i gamepad su čista poezija.

Gearsi 5 stižu na Xbox One i PC već 10. rujna, a ako imate Gamepass Ultimate možete igrati 4 dana ranije. Igra će naravno biti dostupna prvi dan na Gamepassu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra