Vijesti

Ghost of Tsushima je i dalje igra za PS4

Jučer smo se čitavi dan koncentrirali na PlayStation 5 i novi DualShock da smo totalno zaboravili na neke druge, aktualnije stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef PlayStationa Jim Ryan u jučerašnjoj objavi na PlayStation Blogu između ostalog dotaknuo i Ghost of Tsushime. O igri već jako dugo nismo dobili nikakve službene informacije, nagađali smo kako je Sucker Punchov projekt prebačen na PlayStation 5, ali Ryan je potvrdio drugačije.

Dok imamo još puno toga za podijeliti o PlayStationu 5 u nadolazećem razdoblju, imamo puno blockbuster iskustava koje stižu na PS4, uključujući Death Stranding, The Last of Us Part II i Ghost of Tsushima.

Jim Ryan

Dakle, potvrđeno je, ništa se nije promijenilo i Sucker Punch je i dalje na putu da isporuči Ghost of Tsushima na PlayStation 4 negdje tokom iduće godine. Iako, istovremeno ne sumnjamo kako usporedo se razvija i verzija, odnosno port igre za PlayStation 5 kako bi bio spreman na izlasku konzole krajem iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano