Vijesti

Glasine o Red Dead Redemption remasteru i RDR2 DLC-u su bile lažne

Kao i mnogo puta do sad, tako se i ovaj put pokazalo kako ne treba vjerovati baš svemu što piše na internetu. Glasine o kojima smo jučer pisali mi i čitavi internet o RDR2 DLC-u sa svemircima i remasteru prve igre su lažne. Potvrdio je to sami izvor na Redditu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, iako je ovaj izvor sam za sebe potvrdio da je lažan, u više navrata su nešto pouzdaniji izvori koji su, primjerice, svojevremeno “pogađali” sve o RDR2, spominjali da se radi na Red Dead Redemption remasteru. Pa tu mogućnost nećemo odbaciti samo tako i vjerujemo da će izaći jednom. Pa makar u obliku RDR 2 ekspanzije, jer čitav Armadillo i prostor prve igre koji je 1/1 prenešen u dvojku zasad još uvijek stoji prazan. Treba pokupiti sav taj novac koji leži u PC gamingu i nimalo ne sumnjamo u Rockstar.

Također, za razliku od GTA V koji još i danas zarađuje masivan novac na Onlineu, RDR2 se nažalost ne može pohvaliti istim. RDR Online zasad nije, a vjerujemo ni neće dosegnuti popularnost GTA Onlinea, pa je izvjesno očekivati nekakav single player DLC. Ako se sjetimo Undead Nightmarea iz “jedinice”, moguće su ponovno i nadnaravne stvari.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano