Vijesti

GreedFall ima romanse i party sustav kao Dragon Age

Vjerujem da niste zaboravili članak koji smo napisali prije par dana, a u kojemu vam želimo skrenuti pažnju na ovu igru koja svakim novim prikazom djeluje sve bolje. GreedFall nije razočarao većinu medija koji su igru isprobali na Gamescomu, pa baš kao što smo i pisali, moguće je da ćemo dobiti veliko iznenađenje godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je to sad naglašeno kad nam realno nedostaje ovakav tip igara. GreedFall podsjeća na Witchera 3 i Dragon Age što može biti samo pozitivno.

Pročitajte sve o tome kakva je GreedFall igra!

Naši kompanjoni su jako bitni…

GreedFall nećemo igrati sami nego ćemo baš kao u Dragon Ageu kako igramo igru, skupljati razne tipove party membera. Svaki od njih ima svoje mane i prednosti, i svaki od party membera donosi jedinstvene elemente na bojište.

Jako je bitno kakav odnos imate prema svojim pratiteljima jer ako ste loši prema njima, imat ćete podosta problema i možda buntovnike među svojim redovima, a ako pak ispunite njihove misije, možda završite u krevetu s njima.

Da, moći ćete u igri spavati sa ženama ili muškarcima. Ovisno o vašim preferencijama. Također, bitno je da vaši party memberi imaju najbolji mogući loot kako bi vam pomogli u borbi.

GreedFall kao paket djeluje sve zanimljivije i čini nam se da nas očekuje sasvim solidna, ako ne i više od toga, RPG igra. Igra dolazi na PS4, PC i Xbox One već 10. rujna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano