Vijesti

Hideo Kojima je objavio nove screenshotove Death Strandinga

U posljednjih tjedan dana Hideo je totalno poludio. Što drugo reći za čovjeka koji nas mjesecima roštilja u izolaciji pred novi Death Stranding trailer, a koji sad ovako nonšalantno izbacuje offcreen screenshotove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I teško je skužiti poruku istih. Hoće li Death Stranding osim simulatora hodanja biti i simulator odmaranja? Jer upravo to radi Noorman Reedus, odnosno Sam Bridges – odmara i (ili) gleda negdje u daljinu.

Kojima zasigurno ima neku skvirenu poruku iza svega ovoga, a nama je teško zaključiti išta osim toga da će igra biti impresivno razvedena (sve točke koje se vide na slikama su dostupne za istraživanje) i da će odmaranje imati neku svrhu, vjerojatno za regeneriranje zdravlja i izdržljivosti.

I da… šalimo se za ovo u svezi simulatora hodanja. U Death Strandingu će također biti akcije i napucavanja, pa jedva čekamo vidjeti prikaz i tog djela igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano